Welkom in groep 8! Wij zijn: Alexander, Hannah, Eva C, Eva dO, Eva M, Mirjam, Joris, Levi, Daan, Max, Sam, Lisanne, Maarten en Karsten. En dan natuurlijk onze juffen: juf W, juf v en juf H

Eindelijk is het zover! Het eerste liedje van de musical is een feit: HOTEL TE KOOP! Het belooft nu al supergaaf te worden; wat zingen we vol enthousiasme en vol overgave!!

Juf Weiden is nu vaker bij ons in de klas. Op alle dagen, behalve op maandag, is zij bij ons in de groep te vinden. Op maandag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag staat juf Horstman voor de groep. Juf V laat af en toe haar neus zien en geniet van de musical. 

Ook zijn we met de eindtoetstraining begonnen: elke dag gaan we oefenen met onderdelen die we tegen zullen komen op de eindtoets. We oefenen met de vraagstelling, met het onderbouwen van een antwoord, het wegstrepen van antwoorden, logisch redeneren, hoe pak ik iets aan als ik even knel zit... Al deze dingen komen aan bod. Ook gaan we aan de slag met persoonlijke doelen. Welke onderdelen wil ik nog oefenen? Waar haal ik mijn instructie en oefeningen vandaan? vraag ik meteen iets aan juf, of pak ik zelf een handleiding, kijk ik een filmpje of zoek ik het op op Google. Hierin wordt een groot beroep gedaan op eigen verantwoordelijkheid, zelfredzaamheid en zelfstandigheid. 

 

 

 

 

Huiswerk

Dinsdag 20 maart 
eindtoetstraining

Woensdag 21 maart
Eindtoetstraining

Donderdag 22 maart
eindtoetstraining
Spreekbeurt eva M en mirjam
Fiets mee!

Vrijdag 23 maart
Eindtoetstraining
Naam en feit les 18

Maandag 26 maart
Eindtoetstraining
Liedboek 565:1

Kennen: maanden van het jaar, dagen van de week, aantal dagen per maand, kwartaal, schrikkeljaar, decennium, eeuw, datum kunnen aflezen

Dinsdag 27 maart
Eindtoetstraining
Huiswerkblad Taak begrijpend lezen

Woensdag 28 maart
Eindtoetstraining
spelling

Donderdag 29 maart
Eindtoetstraining

Vrijdag 30 maart
Eindtoetstraining
Naam en feit les 19

Belangrijke dingen om te onthouden:

Kijk eens op wrts.nl en maak daar een account aan.