TSO

Binnen de Fontein is er gelegenheid voor alle kinderen om over te blijven, de Tussen Schoolse Opvang. Wettelijk gezien is dit verplicht en de Fontein maakt hierin geen uitzondering. 

Getrainde TSO medewerkers eten met de kinderen in hun lokaal en houden toezicht bij het spelen. Er is voldoende speelgoed aanwezig, kinderen kunnen daarmee samen allerlei spellen doen. Bij slecht weer is er een programma voor binnen spelen. Kinderen kunnen dan kiezen uit diverse activiteiten, zoals kleuren en knutselen, maar ook spelletjes doen of film kijken. 

Regelmatig worden er extra activiteiten georganiseerd, zoals een wieltjesdag; kinderen mogen dan skeelers, ribstick en stepjes meenemen om daar in de grote pauze mee te spelen. Of een tosti dag, waarbij kinderen hun eigen brood meenemen en deze door het TSO team worden omgetoverd tot heerlijke tosti`s. En op hele warme dagen gaan we lekker met water spelen op het plein. Deze en nog andere activiteiten worden altijd ruim van tevoren aangekondigd in school en door middel van een email naar alle ouders. 

 

Aan het overblijven zijn kosten verbonden, wij streven ernaar deze zo laag mogelijk te houden: 

Kinderen in de groepen 1 t/m 3: €65,00 per jaar 

Kinderen in de groepen 4 t/m 8: €75,00 per jaar 

Voor alle kinderen geldt: 

1x per week overblijven: €28,00 per jaar 

2x per week overblijven: €45 per jaar 

3x per week overblijven: €65,00 per jaar 

 

Hierbij geldt een maximum per gezin van €170,00 per jaar. Meer informatie staat in de schoolgids of is op te vragen bij de coördinator. 

Bij de ingangen van de school hangt een lijst, waarop u kunt zien welke TSO medewerker bij uw kind eet en wie op welke dag aanwezig is. 

Heeft u vragen, of zijn er problemen dan kunt u terecht bij de TSO coördinator Marian Duinkerken of de locatie coördinator. 

Wij zijn steeds bezig met verbeteren en staan open voor opmerkingen en reacties. Ook zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, dus schroom niet om u aan te melden. Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u mailen naar tsodefontein@vgpodeoosthoek.nl